Melyik mozgást?

Itt választhatod a Számodra legmegfelelőbb mozgásformát.

-Gerincjóga- -Fitt torna-

 

 

 

A gerincjógáról

Gerincünk egészségének megőrzése az egyik legfontosabb feladatunk, hiszen testünk tartóoszlopáról van szó. Ennek ellenére sokan éppen ezzel törődnek a legkevesebbet.

Te elég figyelmet fordítasz rá…?

Gerinced egészségének megőrzéséhez nyújt hatékony segítséget a gerincjóga (ahogy neve is utal rá), amely a hatha jóga kifejezetten a gerincre, a hátizmokra ható gyakorlataival elősegíti a helyes testtartás kialakítását, megszünteti a hát fájdalmait, megelőzi a gerinc betegségeit, elváltozásait, nyújtja, növeli rugalmasságát és hatékonyan korrigálja a már kialakult, kisebb elváltozásokat.

Ennek a mozgásformának a megelőzésben és az utókezelésben van lényeges szerepe, de a jógaelemeknek és az ászanákat követő relaxálásnak köszönhetően a lélekre is kedvezően hat.

A gerinctartó izmok erősödésével nem csak testtartásod javul, de megerősödik az idegrendszered is, és akárcsak a hatha jóga órák hatására, a gerincjóga által is kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá válhatsz.

Gerincjóga órámat relaxálással és zenével fűszerezem azért, hogy lelkileg is könnyebben ráhangolódj az ászanákra, hogy kikapcsolj, feltöltődj, ellazulj, és igazán azzal az érzéssel távozz az óra után, hogy “jól érzem magam a bőrőmben!”.

Teljesen kezdőként is bátran jelentkezhetsz, a gerincjóga ászanák bárki számára könnyedén elsajátíthatók.

A gerincjóga foglalkozásokra a még látványosabb és érezhetőbb fejlődés érdekében hetente akár két alkalommal is jöhetsz!

 

 

Fitt torna

Úgy érzed, egy fárasztó nap után jólesne "kimozogni" magadból a feszültséget? Szívesen tennéd ezt azzal a jóleső tudattal, hogy ez a mozgás növeli az állóképességedet, erősíti az izmaidat és feltölt energiával? Ráadásul felpörgetnek a jó kis latin ritmusok? Akkor ezen az órán a helyed!

Ajánlom azoknak, akik szeretik a dinamikus sportot, szeretnék egész testüket jól átmozgatni, állóképességüket fejleszteni, jó társaságban, jó zenére, jót tornázva, vidáman eltölteni egy órát!